Tillfälliga kampanjer

 • LensWay - 10% rabatt på linser och solglasögon
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  10%

  Hos LensWay får du som är medlem i militärrabatt 10% rabatt på linser och solglasögon i MILITÄRRABATT:s privata förrabatterade butik. Fynda bland Lensways stora sortiment av linsmärken och populära solglasögonmärken som Ray-Ban, Michael Kors, Le Specs och Oakley. Lensway har dessutom ett stort sortiment av glasögon från välkända varumärken med kvalitetsglas.

 • The General Prepper - 10% på alla krislådor & matlådor
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  10%

  The General Prepper, Sveriges största e-varuhus med utrustning för prepping och bushcraft. Hos dom hittar du allt som behövs för krisberedskap i och utanför hemmet.


  Deras filosofi är att inte ta vardagens bekvämligheter för givet och att acceptera att världen är föränderlig. Men också att man själv kan påverka hur man tar sig igenom en kris, stor som liten, oftast genom enkla förberedelser. Naturen ligger oss nära, det är den vi kommer från och det kan vara den vi drar oss till under stunder av kris, eller när vi bara behöver hitta oss själva för en stund.

  The General Prepper erbjuder 10% på samtliga krislådor och matlådor.
  Lådorna innehåller produkter av hög kvalitet från ledande tillverkare och erbjuder en genomtänkt
  lösning som passar alla omständigheter. Matlådorna innehåller frystorkad mat med lång hållbarhet
  och högt näringsvärde.

 • SAVR - spara i fonder till halva priset!
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  ~50%

  SAVR är en ny plattform där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna utan att år efter år betala provisioner till någon. Resultatet blir att kunderna betalar 30 - 50 % lägre avgifter, varje år. Alltså samma fonder som hos Avanza och Nordnet men upp till hälften av avgiften. www.savr.com

 • Member 24 - 20% på din träning
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  20%

  Member24 startades 2010 i Västerås och finns idag även i Eskilstuna, Falun, Gävle, Sandviken, Söderhamn och Stockholm. På Members gym hittar du ett varierat utbud med allt du behöver för din styrke- samt konditionsträning. Member 24 erbjuder prisvärda medlemskap och utrustning av högsta kvalitet i lokaler som designats för att inspirera till träning. De flesta gym har öppet dygnet runt så du kan träna när det passar dig bäst.

 • My Driving Academy - 500 kr rabatt på alla körlektionspaket!
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  500 kr

  Ta ditt körkort! 500 kr rabatt på alla körlektionspaket - gäller alla lokaler!

  My Driving Academy är en smart och smidig trafikskola. Deras 5-stjärniga lärare hjälper dig att nå ditt mål - du får även köra i deras coola Mini Coopers! De kör på dagar, kvällar och helger utan extra kostnad. Du kan välja att bli hämtad/lämnad hemma, på jobbet eller i skolan.

  De kör i Stockholm, Uppsala, Gävle, Eskilstuna & Umeå. 

  Använd rabattkoden när du bokar ett körlektionspaket!

 • Fortum El med 500 kr rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-augusti-2020
  500:-

  Med Fortum får du ett klimatsmart elavtal med 500 kr i nykundsrabatt. Teckna online på bara 2 min - sen sköter Forum allt.
  www.fortum.se

  Fortum är ett energibolag som både producerar och säljer el. Den stora skillnaden med att välja ett energibolag som även är producent, är att du gör skillnad på riktigt. Det är Fortum som driver utvecklingen framåt och gör investeringar i framtidens energiproduktion.

  Hos Fortum får du alltid 100% fossilfri el, men det räcker inte för dom. Som Nordens ledande energibolag tar dom ett ansvar för den globala klimatutmaningen. Dom investerar i förnybara energislag, utvecklar sätt att förbättra redan existerande energiproduktion och omvandlar avfall till material som kan användas igen. Allt för att hushålla med jordens begränsade resurser.

 • Carly's Energy Shot - 20 % rabatt
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  20 %

  Carly’s Energy Shot är en naturlig, funktionell och vegansk energishot. En perfekt produkt när du behöver extra energi/vitaminer, när du inte nödvändigtvis också är törstig, och när du vill undvika onödiga tillsatser. 1 shot innehåller 180 mg naturligt koffein, dvs som 2 koppar kaffe.
  Smidigt format (60ml) samt att den ej behöver kylas, gör den ”on the go”-vänlig. För maximal energi: drick en hel shot. För energipuffar: sippa efter behov. Öppnad shot kan återslutas och håller minst 48 timmar.

  Bland deras ambassadörer finns Lisa Nordén (OS-silver och världsmästare i triathlon), Magnus Norman (tidigare världstvåa i tennis och numera triathlet) och Simon Vasquez (Sveriges bäste padelspelare).

  Som medlem i MIlitärrabatt får du köpa 12-pack av valfri smak till 20% rabatt! 

 • Solarplexius - 15%
  Kampanj avslutas:
  31-juli-2020
  15%

  Med Solarplexius kan du snabbt montera solskyddet på bilens rutor. Solarplexius unika system gör det mycket enkelt att montera solskydd på din bil. På mindre än ett par minuter minskar du solen strålar med 90%, temperaturen sjunker i bilen och resan blir svalare och betydligt lugnare. När du beställer solskydd av Solarplexius får du tillskillnad från vanlig solfilm rutor som är anpassade efter just din bil. Rutorna är utskurna i Polycarbonat och passar just din bil perfekt. Vill du kan du enkelt plocka ner dom igen, ingen åverkan på bilen, inget lim, inga glipor, bubblor eller repor.

  Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits i över 20 år. Vi har idag över 300.000 nöjda kunder och säljer våra produkter över hela Europa. Solarplexius är marknadens snabbaste och mest lättmonterade solskydd för bilar. Materialet är okrossbart, skivorna kan böjas vid montering. Monteringen gör du själv på 10 minuter och kan enkelt plockas bort vid behov. Inget vatten, inget klister, inga bubblor, inga repor, perfekt resultat varje gång. Gör det enkelt för dig att tona rutorna på din bil, välj Solarplexius solskydd.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.