Tillfälliga kampanjer

 • Svea Vaccin - 10 %
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  10 %

  Svea Vaccins Drop-In mottagningar erbjuder vaccinationer och reseskydd inför din utlandsresa. Här möts du av sjuksköterskor med särskild kompetens och specialistläkare som hjälper dig med alla typer av frågor kring din vaccination. De ger dig råd och ett gott vaccinationsskydd så att du tryggt kan njuta av din resa. De kan även hjälpa dig som har behov av ett mer komplicerat vaccinationsprogram inför längre utlandsvistelse.
  De utför även vaccinering mot bland annat TBE, Influensa, Gula febern samt intyg för äldre.

  Nu erbjuder Svea Vaccin ett snabbtest för antikroppar mot Covid-19.
  Detta är ett test för antikroppspåvisning, dvs. inte viruset i sig! Du måste alltså vara frisk för att ta testet. Är du sjuk ska du stanna hemma och INTE komma till mottagningen. Åldersgränsen för testet är 18 år.  Läs mer här.

  Här hittar du samtliga mottagningar ----> Svea Vaccins Mottagningar

 • Outdoor Brands - rätt utrustning sedan 1945
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  10%

  Sedan Outdoor Brands (Spejder Sport i Danmark) grundade Danmarks första och största friluftskedja 1945 vet Outdoor Brands att bra utrustning gör skillnad när du utsätts för vädrets och naturens makter. Outdoor Brands hjälper dig med utrustning för alla dina äventyr utomhus. www.outdoorbrands.se

 • Tag kontroll över dina rygg- & knäproblem!
  Kampanj avslutas:
  31-oktober-2020
  20%

  Då ägaren för Mastercare AB är en veteran (17G) så vill vi erbjuda Militärrabatt 20% och Fraktfritt inom Sverige! Olika modeller och tillbehör för olika behov!

  Mastercare AB – med 30 års erfarenhet – är en av världens ledande företag inom ”ryggbänkar” – designade för professionellt bruk och självbehandling och tillhandahåller produkten: Mastercare – Svenska Hälsobänken för rehabilitering och förebyggande vård för problem med rygg, nacke, axlar, höfter och knän. En enkel metod som avlastar diskar och leder samtidigt som den tillåter sjukgymnastövningar i ett avlastat läge i 15 graders lutning.

 • Mekonomen Billivet Bromma - 20 %
  Kampanj avslutas:
  30-november-2020
  20 %

  Varmt välkommen till Mekonomen Billivet i Bromma. Här arbetar kompetenta fordonstekniker med många år i branschen.

  Med kunden i fokus ger de dig alltid en helhetslösning för att bemöta dina behov och förenkla ditt verkstadsbesök. Som en kvalitetssäkring ger de dig minst 3 års garanti, och utför alltid service efter biltillverkarens rekommendationer. Vilket innebär att du alltid har kvar din fabriks- och nybilsgaranti på bilen samt får en godkänd stämpel i serviceboken!

  MÅNDAG-TORSDAG 07:00 - 17:00
  FREDAG 07:00 - 15:00
  LÖRDAG-SÖNDAG stängt

  Boka via telefon eller mail
  08-51789400
  bDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

  Du hittar dem på RANHAMMARSVÄGEN 18, 168 67 Bromma.

Våra partners

Militärrabatt - förmånliga erbjudanden för Militärer, Hemvärnare, Veteraner & Frivilligorganisationer

MILITÄRRABATT APPEN

militarrabatt vitlogga
MR ikon militarrabattIcon vit
© 2020 MILITÄRRABATT. All Rights Reserved.